Estache bo!
Robaliza ao sal
07/04/2021 19:50 h
Ingredientes:
● 1 Robaliza ● 4 patacas ● 1 Malla de espárragos verdes ● 3 kg de sal groso ● Sal ● Aove Caldo curto de peixe: - Peixe - ½ cebola - perexil - 1 rama pequena de apio - 1 dente de allo - follas verdes de allo porro - ½ cunca de algas - sal e pementa - ½ vaso de viño branco - ½ litro de auga
Elaboración:
Para a robaliza ao sal precisamos un caldo curto de peixe. Neste caldo curto cocemos ao vapor as patacas e os espárragos. Facémoslle a cama á robaliza con sal mesturado cunhas pingas de auga, e a tapa, mesturada con clara de ovo. Enfornamos 30 minutos a 200 graos. Co caldo curto anteriormente citado, facemos a salsa das patacas. Empratamos e listo para comer…!!!