Estache bo!
"Fritata" de polo con remolacha
Rafa Durán visitará a Jacobo en Beade para recoller o produto estrela da receita: a remolacha.
Ingredientes:
· 4 remolachas con follas · 2 peitugas de polo · 6 ovos · 100 g de queixo · 100 g de queixo azul · 100 ml de nata · Manteiga · Pementa · Sal
Elaboración:
Lavamos as remolachas e asámolas durante 1 hora. Douramos as peitugas de polo, reservámolas e incorporamos os talos e as follas da remolacha á tixola.
Derretemos o queixo coa nata. Batemos os ovos e incorporamos a nata xunto coas follas e os talos da remolacha. Untamos a bandexa do forno con manteiga e enfornamos todo durante 20 minutos.
Servimos a “frittata” coas remolachas cortadas en rodas para rematar a receita.
Ademais, Isabel Villanueva visitará o plató para axudarlle a Miguel coa receita.