Estache bo!
Coello con cervexa artesá e "portobellos"
Rafa Durán visitará a Roberto Toledano en Nigrán para recoller o produto estrela da receita: cervexa artesá.
Ingredientes:
· 1 coello · 1 cebola · 1 cenoria · 1 allo porro · 1 anaco de apio · 4 dentes de allo · 200 g de tomate relado · 1 cullerada de fariña · 1 folla de loureiro Tomiño seco· 1 cervexa (330 ml) · 300 ml de caldo · 250 g de champiñóns “portobello” · 1 kg de patacas · Pementa negra moída· 6 culleradas de AOVE · Sal
Elaboración:
Douramos o coello, retirámolo e incorporamos as verduras picadas. Engadimos o tomate relado, a fariña e cociñamos. Cubrimos coa cervexa artesá e deixamos reducir o alcohol.
Incorporamos o caldo e trituramos todo. Engadimos o coello xunto co loureiro e o tomiño.
Por outra banda, fritimos as bolas de pataca e engadímolas ao guiso xunto cos portobellos.
Ademais, Isabel Villanueva visitará o plató para axudarlle a Miguel coa receita.