Estache bo!
Coello en escabeche branco de albariño
Hoxe Rafa Durán visitará a Alejandro en Vilamarín para recoller o produto estrela da receita: o aceite de oliva arbequina.
Ingredientes:
· 1 coello · 2 cebolas · 1 cabeza de allos · 3 cenorias · 2 follas de loureiro · Pementa en gran · Cravo · Romeu · 7 cachelos · 1 l de aceite de oliva arbequina · 250 ml de vinagre do ribeiro · 250 ml de viño albariño · 2 rebandas de pan torrado
Elaboración:
Cortamos o coello en porcións e dourámolo. Cortamos as verduras e rustrímolas no aceite do coello. Seguidamente engadimos o coello, as herbas aromáticas, as especias e os líquidos.
Deixamos cociñar todo un 45 minutos. Pasado ese tempo, sacamos o fígado e triturámolo con pan torrado. Por último engadimos esa mestura á ola. Escachamos as patacas coa man.
Ademais, Isabel Villanueva visitará o plató para axudarlle a Miguel coa receita.