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Estache bo!

Peituga de polo en papillote

02/09/2020 11:00 h

Ingredientes:

6 bistés de peituga de polo, 1 pemento vermello, 3 tomates, 1 cullerada de perexil, 1 cullerada de aceite, sal e pementa, 4 culleradas de xerez, 1 culler de manteiga, 1 culleriña de pemento doce, 50 gr. de pan relado.

Elaboración:

Cortamos en brunoise o pemento e os tres tomates, salpementamos e engadimos aceite. Enfornamos a 220 graos uns 15 minutos. Enriba dun bisté poñemos o enfornado co perexil, cubrimos con outro bisté e dispoñemos na bandexa do forno. Cubrimos co Xeréz, montamos os papillots e enfornamos a 190 graos uns 35 minutos. Nun cazo fundimos a manteiga e friximos as migas de pemento doce. Co líquido do papillot, pasamos a un cazo e deixamos reducir. Vertemos sobre a peituga. Enriba as migas fritas e listo para comer!

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