Estache bo!
'Cordon Bleu' con lacón
04/03/2020 11:30 h
INGREDIENTES:
- 4 FILETES FINOS DE TENREIRA GALEGA
- 4 LISCOS DE LACÓN COCIDO
- 4 LISCOS DE QUEIXO (CHEDDAR, GRUYERE, EDAM, ETC)
- PEMENTA E SAL
- ACEITE DE OLIVA VIRXE EXTRA
PARA O REBOZADO:
- 100 G. DE FARIÑA DE TRIGO
- 2 OVOS GRANDES
-200 G. DE PAN RELADO
ACOMPAÑAMENTO:
- 4 PATACAS GALEGAS
- 3 DENTES DE ALLO
- 1 PEMENTO VERDE OU DE PADRÓN/ AMARELO
ELABORACIÓN: Salpementamos os filetes e dispoñemos un lisco de queixo e outro de xamón e pechamos con outro filete. Pasámolos por fariña ovo e pan relado e fritimos en aceite de oliva. Pelamos a pataca e fritímola co pemento en tiras e os dentes de allo. Empratamos e listo para comer.