Estache bo!
Biscoito xenovés recheo de crema de limón
INGREDIENTES:
-4 OVOS A TEMPERATURA AMBIENTE
- 120 GR. DE AZUCRE
- 1 CULLERIÑA DE SAL
- 120 GR. DE FARIÑA PENEIRADA
- RELADURA DUN LIMÓN
PARA UNHA CREMA RÁPIDA DE LIMÓN:
- 200 GR. DE NATA
- 200 GR. DE LEITE CONDENSADO
- RELADURA DE 1 LIMÓN E ZUME DE 5 LIMÓNS
ELABORACIÓN: Nun cazo grande poñemos o azucre e o sal e os ovos e batemos ata que tripliquen o seu volume. Engadimos a fariña peneirada e a reladura do limón e mesturamos con movementos envolventes. Vertemos nun molde engraxado e enfariñado e forneamos a 180º e uns 30 minutos ou ata que un espeto saia limpo. Nunha cunca grande poñemos a nata e o leite condensado por partes iguais, a reladura e o zume dos limóns. Batemos uns minutos ata obter unha crema espesa. (seguir como procedamos) desmoldamos e enchemos o biscoito ….e listo para comer…!