CRTVG

Buscar

Estache bo!

Arroz con berberechos e cocochas de pescada

23/01/2020 11:30 h

INGREDIENTES:

- 8 COCOCHAS DE PESCADA

- 1 KG. DE BERBERECHOS

- 1 CEBOLA

- 1 PEMENTO VERDE

- 2 DENTES DE ALLO

- 1 TOMATE MADURO

- 1 PARTE DE ARROZ

- CALDO DE PEIXE

- FARIÑA

- OVO BATIDO

- AZAFRÁN

 

ELABORACIÓN: Facemos un caldo de peixe coas espiñas... pochamos moi ben as verduriñas cortadas moi finamente. Engadimos o arroz e damos unhas voltas durante un par de minutos. Engadimos o caldo de peixe co azafrán cocemos durante 15 minutos. Engadimos os berberechos e tapamos e cando abran apagámolo lume e deixamos repousar. Por outra banda rebozamos as cocochas en fariña e ovo. As fritimos e cando estean douradas as poñemos enriba do arroz.

Atopar capítulo por: