Estache bo!
Arroz con berberechos e cocochas de pescada
23/01/2020 11:30 h
INGREDIENTES:
- 8 COCOCHAS DE PESCADA
- 1 KG. DE BERBERECHOS
- 1 CEBOLA
- 1 PEMENTO VERDE
- 2 DENTES DE ALLO
- 1 TOMATE MADURO
- 1 PARTE DE ARROZ
- CALDO DE PEIXE
- FARIÑA
- OVO BATIDO
- AZAFRÁN
ELABORACIÓN: Facemos un caldo de peixe coas espiñas... pochamos moi ben as verduriñas cortadas moi finamente. Engadimos o arroz e damos unhas voltas durante un par de minutos. Engadimos o caldo de peixe co azafrán cocemos durante 15 minutos. Engadimos os berberechos e tapamos e cando abran apagámolo lume e deixamos repousar. Por outra banda rebozamos as cocochas en fariña e ovo. As fritimos e cando estean douradas as poñemos enriba do arroz.