CRTVG

Buscar

Estache bo!

Champiñóns recheos con tomate ao forno

22/01/2020 11:30 h

INGREDIENTES: 

- 300 GR DE XAMÓN OU TOUCIÑO

- 12 CHAMPIÑÓNS GRANDES 

-1 CEBOLA MEDIANA

- ½ CABACIÑA

-  2 TOMATES PARA FACER SALSA

- 1 DENTE DE ALLO

- QUEIXO PARA GRATINAR

- SAL E PEMENTA

- 1 CULLERIÑA DE OUREGO

- ACEITE DE OLIVA

- 6 TOMATES PARA FORNEAR

 

ELABORACIÓN: Lavamos os champiñóns e picamos os talos moi finamente xunto ca cebola e a cabaciña, rustrimos nunha tixola con aceite de oliva e engadimos o xamón e o tomate relado, cociñamos uns minutos, salpementamos e enchemos os champiñóns Nunha fonte de formos poñemos os toros de tomate duns 2 cm, de groso, salpementamos, aceitamos e salpicamos con ourego. Enriba os champiñóns e finalmente o queixo. Metemos no forno a uns 190 graos. Empratamos...e listo para comer…!!!

Atopar capítulo por: