CRTVG

Buscar

Estache bo!

Coello con verduras ao forno

25/11/2019 11:30 h

INGREDIENTES:

• 1 COELLO

• 2 PATACAS

• 1 CEBOLA

• 1 BERENXENA

• 1 TOMATE

• 4 DENTES DE ALLO

• PEREXIL

• TOMIÑO

• SAL E PEMENTA

• OUREGO

• ROMEU

• ACEITE DE OLIVA

• 4 CULLERADAS DE VINAGRE

• 4 CULLERADAS DE ACEITE

• ½ VASO DE GODELLO

• 1 SOBRE DE AZAFRÁN

 

ELABORACIÓN: Nun cazo mesturamos o allo e o perexil moi picado, as herbas aromáticas, o aceite, o viño e o vinagre. Dividimos este mollo en dous, e a un engadimos o azafrán. Adobamos o coello e as patacas co mollo de azafrán, e o resto das verduras, no outro mollo. Poñemos todo nunha bandexa a fornear menos os tomates. Uns 40 minutos a 200° Engadimos os tomates e forneamos 10' máis. Empratamos e listo para comer!

Atopar capítulo por: