CRTVG

Buscar

Estache bo!

Arepas recheas de aguacate e polo

17/02/2020 11:30 h

INGREDIENTES:

PARA AS AREPAS:

• 300 G. DE AUGA

• 200 G. DE FARIÑA DE MILLO PRECOCIDA

• PAN

• 5 G. DE SAL

PARA O RECHEO DAS AREPAS:

• 400 G.

• PEITUGA DE POLO

• 1AGUACATE MADURO

• 1 CEBOLA

• 2 DENTES DE ALLO

• 3 CULLERADAS DE AJONESA

• UN CHISCO DE SAL (6 G. APROX.)

 

ELABORACIÓN: Elaboramos a masa das arepas ca fariña, a auga morna, e a sal. Dámoslle forma, facémolas a prancha e reservamos. Nun cazo con auga cocemos uns 20 minutos a peituga, os dentes de allo e media cebola. Cando estea lista facemos fíos con ela e reservamos. Nun cunco mesturamos a peituga, o aguacate machucado, a allonesa. Enchemos as arepas ….e listo para comer…!!!

Atopar capítulo por: