Estache bo!
Arepas recheas de aguacate e polo
17/02/2020 11:30 h
INGREDIENTES:
PARA AS AREPAS:
• 300 G. DE AUGA
• 200 G. DE FARIÑA DE MILLO PRECOCIDA
• PAN
• 5 G. DE SAL
PARA O RECHEO DAS AREPAS:
• 400 G.
• PEITUGA DE POLO
• 1AGUACATE MADURO
• 1 CEBOLA
• 2 DENTES DE ALLO
• 3 CULLERADAS DE AJONESA
• UN CHISCO DE SAL (6 G. APROX.)
ELABORACIÓN: Elaboramos a masa das arepas ca fariña, a auga morna, e a sal. Dámoslle forma, facémolas a prancha e reservamos. Nun cazo con auga cocemos uns 20 minutos a peituga, os dentes de allo e media cebola. Cando estea lista facemos fíos con ela e reservamos. Nun cunco mesturamos a peituga, o aguacate machucado, a allonesa. Enchemos as arepas ….e listo para comer…!!!