A revista
A revista
01/03/2023 10:30 h
Índice de contidos
Obra de urxencia no firme do viaducto da A-52 sobre o río Arnoia
Aprendemos a diferenciar a carne de tenreira galega. Fixándonos, sobre todo, na etiquetaxe. Ensinounos Luís Vázquez, do Consello Regulador Xeográfico Protexido de Carne de Vacún de Galicia
Choque de trens en Grecia
Coñecemos o proxecto falaAi. Buscan colaboradores para ensinar as máquinas a falar galego. Falamos con Laura Docío, investigadora do Centro de Investigación en Tecnoloxías de Telecomunicación
Conversamos con Dani López, chef do restaurante O Camiño Ingles. Acaba de recibir o seu segundo Sol Repsol
A OCU advirte de problemas cos produtos que se mercan a través de Internet
Asuntos de medicina co doutor Manuel Viso. Entre outros, resolve as dúbidas de se o sexo adelgaza
Chegan os parques eólicos a Galicia
As 14:00, derruba en directo da torre da antiga central térmica de Meirama
Os perigos de TikTok. Acaban de prohibírllelo aos empregados públicos dos EUA. Tamén falamos con Marcus Fernández, webmaster de 'Código Cero', do intento de estafa ao CEO de Pescanova
Información do tempo
O máis visto nas redes sociais e nas revistas do corazón
The Fleshtones, o xoves na Coruña