A revista
A Revista
17/02/2021 12:30 h
Índice de contidos
Comeza 'A revista' do 17 de febreiro
Falaremos de terapia ocupacional a domicilio e do Mércores de Cinsa, que hoxe tiña que ser de despedida do Entroido
Entramos nun restaurante en Santiago que fan cocidos para levar para a casa
Difícil coexistencia do lobo e os gandeiros, comprobámolo cun mozo gandeiro de Vilalba
Información de 'O agro'
Falamos das flores de interior coa nosa ambientóloga Xiana Albor
As fotos d@s nos@s revisteir@s
Os cocidos é o prato típico de Entroido. Este ano reivéntanse e moitos locais fano para levar á casa
Terapia ocupacional a domicilio, algo que xa se fai para axudar na independencia das persoas con problemas neurolóxicos. Contáronnos este proxecto Desirée Rodríguez, terapeuta ocupacional, e Tatiana Suárez, logopeda.
Camisetas solidarias en época de pandemia. O recadado irá á Cociña Económica
Mércores de Cinsa, tiñamos que despedir a sardiña, pero non vai poder ser. Contáronos como o facían Celso Méndez, da directiva do Ateneo Santa Cecilia de Marín, e Susana Pérez, da Escola Municipal de Teatro de Vilalba.
Coñecemos a Sara Parcero, unha galega que vai estudar o bacharelato nun dos Colexios do Mundo Unido, onde o fará a princesa Leonor
Os gandeiros galegos piden axudas ás administracións na súa loita contra o lobo. Estamos cun gandeiro de Vilalba
Laretamos sobre os porcos e os videoxogos
Galicia segue en restricións máximas. Da situación da pandemia falamos co doutor Manuel Viso
Información do tempo, con Noelia Rodríguez