A revista
A Revista
14/03/2019 12:45 h
Índice de contidos
Comezamos 'A revista' deste xoves 14 de marzo en Lalín, co concuso Bocadiños de cocido
En Pontedeume celebran unha concurso de cociña e coctelería
Estivemos nun río en Ourense celebrando o Día dos Ríos
En Lugo celebramos o Día Mundial do Ril
O bo e o malo do cocido, unha investigación que axuda a cura do tumor cerebral e as estreas de cine da semana
As novas tecnoloxías do BBVA e a apertura dun novo negocio
'El Proxeneta. Paso Corto, paso lento', último documental de Mabel Lozano
Bocadiños do cocido, concurso de tapas en Lalín onde participan 18 restaurantes
Alumnos de ciclo de hostaqlerría de Galicia e Portugal participan nun concurso de cocteles. Con eles estivo Iria Soengas
O segredo de Carmiña Blanco. A investigación que pode curar os tumores cerebrais
Demetrio Morenza comproba a glicosa nunha mesa informativa do Día Mundial do Ril
Concetamos co 'Galicia por diante' da Radio Galega
Raquel Rosa estivo en Ourense axudando a limpar un río. E todo para conmemorar o Día dos Ríos
O bo e o menos bo do cocido e como guiar unha boa dieta contóunolo o nutricionista Ricardo Estévez
Día dos Ríos para concienciar e mentalizar da importancia do noso medio natural
Coñecemos a Uxío Xil, un revisteiro que vive en Vigo e que nos veu contar as súas historias de vida. Mesmo lle dedicou un poema á nosa presentadora
Día Mundial do Ril que celebramos en Lugo
Moncho Lemos adiántanos as estreas de cine máis cómicas desta semana
Noelia Rodríguez adiántanos a previsión do tempo para as vindeiras horas
Rematamos dándovos as grazas pola vosa fidelidade