A revista
A Revista
16/01/2019 12:30 h
Índice de contidos
Comezamos 'A revista' deste mércores 16 de xaneiro coas primeiras palabras públicas do pai de Julen
As calidades do aceite de oliva. Fomos en directo a unha fábrica a Ourense
Celebramos en Pontevedra o Día Internacional de Croqueta
En Taragoña falamos coa campioa de agarre
Imos desmentir as dietas milagre
O máis visto nas redes sociais da CRTVG tróuxonolo Alba Mancebo
Conectamos co 'Galicia por diante' da Radio Galega
En Pontevedra elaboran 4.000 croquetas nunha hora
Xulia Piñeiro explicounos en que consiste a técnica de agarre
O aceite de oliva e as súas calidades. Aplicámolas no estudio co cociñeiro Kike Piñeiro e nunha empresa que se dedica a elaboralo en Ourense
O endocrinólogo Miguel Ángel García desmonta os beneficios das dietas milagre
Noelia Vazquez ensínanos a fritir as croquetas, neste mércores en que se celebra o seu día mundial
Uxía, a campioa infantil de agarre, mestura o adestramento coas súas clases
Información de 'O agro'
Diego Viaño tróuxonos a previsión para esta tarde