CRTVG

Buscar
Programa 59: Foie de parrulo con mazá ao Oporto e uvas salteadas, con Carlos Negreira

Programa 59: Foie de parrulo con mazá ao Oporto e uvas salteadas, con Carlos Negreira

10/09/2021 - 20:00 h

Ata a cociña!

Os amantes dos fogóns descubrirán o chef Daniel Guzmán, quen cada día presentará receitas orixinais que farán dos pratos auténticos desafíos para os espectadores de ‘Ata a Cociña’. En cada emisión, o espazo visitará a rúa para descubrir ‘Canto sabe de cociña?’, e preparará tamén o seu tradicional cóctel sen alcohol. Na sección ‘Todo ten arranxo’, o cociñeiro buscará unha incrible solución para eses desastres que todos vivimos algunha vez na cociña. Amais, ata a cociña de Daniel Guzmán achegaranse galegos moi populares que lles amosarán á audiencia as súas habilidades culinarias.

Ata a cociña! á carta