CRTVG

Buscar

Programación

    • Galicia: 08:00 h
    • GMT: 06:00 h
    • Argentina: 03:00 h
    • Brasil: 03:00 h
    • Mexico: 01:00 h

    CANTAS OU NON?

    Concurso de karaoke da TVG, que leva cada semana o seu escenario itinerante a unha vila galega. Fran Cañotas e Noelia Rey conducen este programa en que cantantes afeccionados intentan convencer o xurado e o público asistente coas súas actuacións. A edición de hoxe, desde Cambados.
    • Galicia: 09:05 h
    • GMT: 07:05 h
    • Argentina: 04:05 h
    • Brasil: 04:05 h
    • Mexico: 02:05 h

    COMA UN ALLO

    Presentado por Bernardo Montaña, concurso dirixido a toda a familia, en que concorren tres concursantes cada edición. Baseado na dinámica de preguntas e respostas de cultura xeral, conta, amais, coa intervención de dous expertos colaboradores, María Canosa e Jorge Mira, que resolven dúbidas e amplían a información en cada bloque.
    • Galicia: 09:30 h
    • GMT: 07:30 h
    • Argentina: 04:30 h
    • Brasil: 04:30 h
    • Mexico: 02:30 h

    O PORQUIÑO POLO QUE VALE

    Concurso presentado por Duarte Galbán e Tamara Pérez, que aposta por un formato de humor, fresco, dinámico e atrevido que pon a proba distintos tipos de concursantes para saber ata onde están dispostos a chegar por gañar un xamón. Todas as probas do concurso teñen premio, pero nalgún caso poderá haber máis dun gañador.
    • Galicia: 10:00 h
    • GMT: 08:00 h
    • Argentina: 05:00 h
    • Brasil: 05:00 h
    • Mexico: 03:00 h

    MONTAÑAS DE AVENTURA

    • Galicia: 10:30 h
    • GMT: 08:30 h
    • Argentina: 05:30 h
    • Brasil: 05:30 h
    • Mexico: 03:30 h

    BOS DÍAS FIN DE SEMANA: BOS DÍAS FIN DE SEMANA (DOMINGO) 17.10.2021

    Presenta Almudena R. de Urzáiz.
    • Galicia: 11:00 h
    • GMT: 09:00 h
    • Argentina: 06:00 h
    • Brasil: 06:00 h
    • Mexico: 04:00 h

    VIVIR AQUÍ: EDIFICIO VERDE EXEMPLAR

    Programa de reportaxes. *****
    • Galicia: 11:10 h
    • GMT: 09:10 h
    • Argentina: 06:10 h
    • Brasil: 06:10 h
    • Mexico: 04:10 h

    VIVIR AQUÍ: DIETA ATLÁNTICA: LUME!

    Programa de reportaxes. *****
    • Galicia: 11:20 h
    • GMT: 09:20 h
    • Argentina: 06:20 h
    • Brasil: 06:20 h
    • Mexico: 04:20 h

    PARLAMENTO: PARLAMENTO 1023

    Espazo semanal de información política e parlamentaria de Galicia.
    • Galicia: 11:50 h
    • GMT: 09:50 h
    • Argentina: 06:50 h
    • Brasil: 06:50 h
    • Mexico: 04:50 h

    ZIGZAG

    Programa que lles achega aos espectadores galegos toda a actualidade cultural. Presenta Pilar G. Rego. 'Zigzag' falará hoxe do documental ‘Memorias en conserva’ co seu director, Marcos Martínez, e con Juana Prado, unha das protagonistas.
    • Galicia: 12:10 h
    • GMT: 10:10 h
    • Argentina: 07:10 h
    • Brasil: 07:10 h
    • Mexico: 05:10 h

    O CLAN DAS MARIÑEIRAS: O soño de Geno Maneiro. Mariscadora na continuidade da tradición

    Programa presentado por X.H. Rivadulla Corcón que que analiza, poñendo o foco cada semana nunha profesional do mar, o traballo primordial que desenvolven as mulleres na cultura mariñeira. 'O Clan das Mariñeiras' amosa hoxe como construíu o seu soño Geno Maneiro, que xa de nena quería ser mariscadora.
    • Galicia: 12:45 h
    • GMT: 10:45 h
    • Argentina: 07:45 h
    • Brasil: 07:45 h
    • Mexico: 05:45 h

    VIVIR O MAR: VIVIR O MAR 1051

    Programa especializado no sector pesqueiro galego. Entre os seus obxectivos principais está a análise dos novos aspectos e retos da economía que xira en torno ao mar.
    • Galicia: 13:15 h
    • GMT: 11:15 h
    • Argentina: 08:15 h
    • Brasil: 08:15 h
    • Mexico: 06:15 h

    GALICIA NOTICIAS FIN DE SEMANA: GALICIA NOTICIAS FIN DE SEMANA 17.10.2021

    Presenta Chus Tanoira.
    • Galicia: 14:20 h
    • GMT: 12:20 h
    • Argentina: 09:20 h
    • Brasil: 09:20 h
    • Mexico: 07:20 h

    GALICIA NOTICIAS PEZAS: GALICIA NOTICIAS PEZAS 4 SAGA DE ARMADORES

    • Galicia: 14:25 h
    • GMT: 12:25 h
    • Argentina: 09:25 h
    • Brasil: 09:25 h
    • Mexico: 07:25 h

    TELEXORNAL MEDIODÍA FIN DE SEMANA

    Presenta Irene Lourido. Miguel Gallego encárgase da información deportiva.
    • Galicia: 15:20 h
    • GMT: 13:20 h
    • Argentina: 10:20 h
    • Brasil: 10:20 h
    • Mexico: 08:20 h

    VIVIR AQUÍ

    Programa de reportaxes. O espazo ‘Vivir Aquí’ coñecerá hoxe o traballo dos equipos de vacinado e como é o proceso para achegar as vacinas aos colectivos máis desfavorecidos.
    • Galicia: 15:45 h
    • GMT: 13:45 h
    • Argentina: 10:45 h
    • Brasil: 10:45 h
    • Mexico: 08:45 h

    O TEMPO: O TEMPO MEDIODÍA FIN DE SEMANA 17.10.2021

    • Galicia: 15:55 h
    • GMT: 13:55 h
    • Argentina: 10:55 h
    • Brasil: 10:55 h
    • Mexico: 08:55 h

    SANTA MISA

    • Galicia: 16:25 h
    • GMT: 14:25 h
    • Argentina: 11:25 h
    • Brasil: 11:25 h
    • Mexico: 09:25 h

    NACER DE NOVO: NACER DE NOVO 1781

    Espazo dedicado á igrexa evanxélica que presenta Xaime Fernández Garrido. Inclúe entrevistas e reportaxes.
    • Galicia: 16:40 h
    • GMT: 14:40 h
    • Argentina: 11:40 h
    • Brasil: 11:40 h
    • Mexico: 09:40 h

    POLO CAMIÑO DA FE: POLO CAMIÑO DA FE 400

    Programa relixioso.
    • Galicia: 16:55 h
    • GMT: 14:55 h
    • Argentina: 11:55 h
    • Brasil: 11:55 h
    • Mexico: 09:55 h

    FÚTBOL SEGUNDA DIVISIÓN R.F.E.F.: S. D. Compostela-C. Marino de Luanco

    En directo.
    • Galicia: 18:55 h
    • GMT: 16:55 h
    • Argentina: 13:55 h
    • Brasil: 13:55 h
    • Mexico: 11:55 h

    FÚTBOL SEGUNDA DIVISIÓN R.F.E.F.: Arousa S. C.-C. D. A. Navalcarnero

    En directo.
    • Galicia: 20:55 h
    • GMT: 18:55 h
    • Argentina: 15:55 h
    • Brasil: 15:55 h
    • Mexico: 13:55 h

    TELEXORNAL SERÁN FIN DE SEMANA

    Presenta Irene Lourido. Óscar Benito encárgase da información deportiva.
    • Galicia: 20:55 h
    • GMT: 18:55 h
    • Argentina: 15:55 h
    • Brasil: 15:55 h
    • Mexico: 13:55 h

    EFEMÉRIDES: EFEMERIDES 1219

    • Galicia: 21:45 h
    • GMT: 19:45 h
    • Argentina: 16:45 h
    • Brasil: 16:45 h
    • Mexico: 14:45 h

    VIVIR AQUÍ

    Programa de reportaxes. O espazo ‘Vivir Aquí’ coñecerá hoxe o traballo dos equipos de vacinado e como é o proceso para achegar as vacinas aos colectivos máis desfavorecidos.
    • Galicia: 22:05 h
    • GMT: 20:05 h
    • Argentina: 17:05 h
    • Brasil: 17:05 h
    • Mexico: 15:05 h

    O TEMPO: O TEMPO SERÁN FIN DE SEMANA 17.10.2021

    • Galicia: 22:15 h
    • GMT: 20:15 h
    • Argentina: 17:15 h
    • Brasil: 17:15 h
    • Mexico: 15:15 h

    LEMBRANDO A GALICIA VII: LEMBRANDO A GALICIA VII 1201

    • Galicia: 22:45 h
    • GMT: 20:45 h
    • Argentina: 17:45 h
    • Brasil: 17:45 h
    • Mexico: 15:45 h

    LUAR DO DOMINGO: LUAR DO DOMINGO 767

    Resume das mellores actuacións da última edición do programa Luar.
    • Galicia: 23:45 h
    • GMT: 21:45 h
    • Argentina: 18:45 h
    • Brasil: 18:45 h
    • Mexico: 16:45 h

    INIMITABLES: Julio Iglesias

    Presentado por Arturo Fernández, o programa conta coas mellores formacións galegas, achega conversas cos músicos e cantantes sobre curiosidades das letras das cancións que interpretarán, a maneira en que adaptaron os temas ou divertidas anécdotas. Neste especial, os espectadores escoitarán as súas grandes cancións nas mellores voces do panorama galego.
    • Galicia: 01:20 h
    • GMT: 23:20 h
    • Argentina: 20:20 h
    • Brasil: 20:20 h
    • Mexico: 18:20 h

    DESMONTANDO...: DESMONTANDO O RIO MIÑO 4

    • Galicia: 01:30 h
    • GMT: 23:30 h
    • Argentina: 20:30 h
    • Brasil: 20:30 h
    • Mexico: 18:30 h

    TELEXORNAL SERÁN FIN DE SEMANA

    Presenta Irene Lourido. Óscar Benito encárgase da información deportiva.
    • Galicia: 02:20 h
    • GMT: 00:20 h
    • Argentina: 21:20 h
    • Brasil: 21:20 h
    • Mexico: 19:20 h

    O TEMPO: O TEMPO SERÁN FIN DE SEMANA 17.10.2021

    • Galicia: 02:25 h
    • GMT: 00:25 h
    • Argentina: 21:25 h
    • Brasil: 21:25 h
    • Mexico: 19:25 h

    ATRÁPAME SE PODES: ATRÁPAME SE PODES II 82

    Presentado por Paco Lodeiro, este concurso de preguntas e respostas convidará o espectador a xogar desde a casa e daralles aos concursantes a posibilidade de gañar importantes premios. Segundo día no 'Atrápame se podes' para Xurxo, de Camelle; Raquel, de Teo; Mark, da Coruña; Pili, de Lugo, e María, de Porto do Son. O bote xa medrou ata os 7.200 euros e calquera deles pode ser o afortunado que o leve para a casa.
    • Galicia: 03:05 h
    • GMT: 01:05 h
    • Argentina: 22:05 h
    • Brasil: 22:05 h
    • Mexico: 20:05 h

    MALICIA NOTICIAS: MALICIA NOTICIAS VIII 289

    Programa comandado por Arturo Fernández, acompañado dos 'maliciosos' Noelia Rey, Pepe Capelán, Brais Doval, Oswaldo Digón, Antonio Mosquera, Laura Vaqueiro e Belén Vara, que lle dá unha volta, en clave de humor, á actualidade diaria.
    • Galicia: 03:30 h
    • GMT: 01:30 h
    • Argentina: 22:30 h
    • Brasil: 22:30 h
    • Mexico: 20:30 h

    A LEI DE SANTOS: A aguia e o lobo

    Spin off de 'Serramoura', co célebre chatarreiro como protagonista. No capítulo desta semana de 'A Lei de Santos', a detención do protagonista non supón que a Garda Civil peche a investigación. Abel, Peixe e Emilia queren axudalo, pero primeiro teñen que atopar as figuras que roubaron no pazo de Meirás.
    • Galicia: 04:40 h
    • GMT: 02:40 h
    • Argentina: 23:40 h
    • Brasil: 23:40 h
    • Mexico: 21:40 h

    AS LUCES: Concha Blanco e Rodrigo Vázquez

    Programa de cultura e diálogo, presentado por Xosé Carlos Caneiro. 'As Luces’ xunta hoxe na G2 a mestra e escritora Concha Blanco e o presentador Rodrigo Vázquez.
    • Galicia: 05:25 h
    • GMT: 03:25 h
    • Argentina: 00:25 h
    • Brasil: 00:25 h
    • Mexico: 22:25 h

    MATALOBOS: Sen carga

    • Galicia: 06:25 h
    • GMT: 04:25 h
    • Argentina: 01:25 h
    • Brasil: 01:25 h
    • Mexico: 23:25 h

    O SON DA RIBEIRA: Cantigas de Martín Códax

    Programa que pretende poñer en coñecemento da audiencia todo o tesouro musical da cultura mariñeira. Neste espazo, dirixido e presentado por X.H. Rivadulla Corcón, as agrupacións musicais do mundo do mar presentarán a súa música, ao tempo que se fará visible a relación desta música cos diferentes traballos do mar.
    • Galicia: 07:00 h
    • GMT: 05:00 h
    • Argentina: 02:00 h
    • Brasil: 02:00 h
    • Mexico: 00:00 h

    GALICIA NOTICIAS FIN DE SEMANA: GALICIA NOTICIAS FIN DE SEMANA 17.10.2021

    Presenta Chus Tanoira.