CRTVG

Buscar

Programación

    • Galicia: 08:00 h
    • GMT: 06:00 h
    • Argentina: 03:00 h
    • Brasil: 03:00 h
    • Mexico: 01:00 h

    LATEXOS DA CIDADE

    A TVG tómalles o pulso ás grandes urbes galegas a través dos seus habitantes. Neste programa, os espectadores coñecerán cada edición tres personaxes con vidas únicas e poranlles nome e voz ás persoas coas que se cruzan cada día. Despois de coñecer Navantia, o programa visita os bombeiros da Coruña e un salón de peiteado en Vigo. En Santiago asistirá a unha clase de karate cun coñecido hostaleiro da cidade.
    • Galicia: 08:00 h
    • GMT: 06:00 h
    • Argentina: 03:00 h
    • Brasil: 03:00 h
    • Mexico: 01:00 h

    LATEXOS DA CIDADE

    A TVG tómalles o pulso ás grandes urbes galegas a través dos seus habitantes. Neste programa, os espectadores coñecerán cada edición tres personaxes con vidas únicas e poranlles nome e voz ás persoas coas que se cruzan cada día. Despois de coñecer Navantia, o programa visita os bombeiros da Coruña e un salón de peiteado en Vigo. En Santiago asistirá a unha clase de karate cun coñecido hostaleiro da cidade.
    • Galicia: 08:25 h
    • GMT: 06:25 h
    • Argentina: 03:25 h
    • Brasil: 03:25 h
    • Mexico: 01:25 h

    GALICIA NOTICIAS MAÑÁ

    Presenta Eduardo Herrero.
    • Galicia: 08:25 h
    • GMT: 06:25 h
    • Argentina: 03:25 h
    • Brasil: 03:25 h
    • Mexico: 01:25 h

    GALICIA NOTICIAS MAÑÁ

    Presenta Eduardo Herrero.
    • Galicia: 09:00 h
    • GMT: 07:00 h
    • Argentina: 04:00 h
    • Brasil: 04:00 h
    • Mexico: 02:00 h

    BOS DÍAS

    Presentan Ana Celia Vázquez e Francisco L. Iglesias, coa información deportiva a cargo de Carlos Macía. Nos faladoiros deste luns intervirán María Cadaval, Roberto L. Blanco Valdés, José Luis Jiménez e Francisco Castro.
    • Galicia: 09:00 h
    • GMT: 07:00 h
    • Argentina: 04:00 h
    • Brasil: 04:00 h
    • Mexico: 02:00 h

    BOS DÍAS

    Presentan Ana Celia Vázquez e Francisco L. Iglesias, coa información deportiva a cargo de Carlos Macía. Nos faladoiros deste luns intervirán María Cadaval, Roberto L. Blanco Valdés, José Luis Jiménez e Francisco Castro.
    • Galicia: 10:05 h
    • GMT: 08:05 h
    • Argentina: 05:05 h
    • Brasil: 05:05 h
    • Mexico: 03:05 h

    A MIÑA FAMILIA POLA TÚA

    Divertida proposta en que dúas nais, con estilos de vida opostos, intercambiarán o seu fogar durante unha semana. As tradicións galegas e as cubanas, fronte a fronte na edición de hoxe do programa. Elvira, unha gandeira afeita ao traballo duro e Susel, unha modelo de tallas grandes moi urbanita, intercambiarán as súas vidas por uns días.
    • Galicia: 10:05 h
    • GMT: 08:05 h
    • Argentina: 05:05 h
    • Brasil: 05:05 h
    • Mexico: 03:05 h

    A MIÑA FAMILIA POLA TÚA

    Divertida proposta en que dúas nais, con estilos de vida opostos, intercambiarán o seu fogar durante unha semana. As tradicións galegas e as cubanas, fronte a fronte na edición de hoxe do programa. Elvira, unha gandeira afeita ao traballo duro e Susel, unha modelo de tallas grandes moi urbanita, intercambiarán as súas vidas por uns días.
    • Galicia: 12:15 h
    • GMT: 10:15 h
    • Argentina: 07:15 h
    • Brasil: 07:15 h
    • Mexico: 05:15 h

    ATA A COCIÑA: ATA A COCIÑA 22

    O chef Daniel Guzmán presenta cada día receitas orixinais, auténticos desafíos para os espectadores.
    • Galicia: 12:15 h
    • GMT: 10:15 h
    • Argentina: 07:15 h
    • Brasil: 07:15 h
    • Mexico: 05:15 h

    ATA A COCIÑA: ATA A COCIÑA 22

    O chef Daniel Guzmán presenta cada día receitas orixinais, auténticos desafíos para os espectadores.
    • Galicia: 12:40 h
    • GMT: 10:40 h
    • Argentina: 07:40 h
    • Brasil: 07:40 h
    • Mexico: 05:40 h

    A REVISTA

    Presenta Loly Gómez. Inclúe "Adiantos Informativos". O programa coñecerá en Fene propostas para un verán activo e falará cun coleccionista valdeorrés que ten máis dun milleiro de cámaras de fotos.
    • Galicia: 12:40 h
    • GMT: 10:40 h
    • Argentina: 07:40 h
    • Brasil: 07:40 h
    • Mexico: 05:40 h

    A REVISTA

    Presenta Loly Gómez. Inclúe "Adiantos Informativos". O programa coñecerá en Fene propostas para un verán activo e falará cun coleccionista valdeorrés que ten máis dun milleiro de cámaras de fotos.
    • Galicia: 14:00 h
    • GMT: 12:00 h
    • Argentina: 09:00 h
    • Brasil: 09:00 h
    • Mexico: 07:00 h

    GALICIA NOTICIAS MAÑÁ

    Presenta Eduardo Herrero.
    • Galicia: 14:00 h
    • GMT: 12:00 h
    • Argentina: 09:00 h
    • Brasil: 09:00 h
    • Mexico: 07:00 h

    GALICIA NOTICIAS MAÑÁ

    Presenta Eduardo Herrero.
    • Galicia: 14:30 h
    • GMT: 12:30 h
    • Argentina: 09:30 h
    • Brasil: 09:30 h
    • Mexico: 07:30 h

    TELEXORNAL MEDIODÍA

    Presentan Marta Darriba e Sevi Martínez.
    • Galicia: 14:30 h
    • GMT: 12:30 h
    • Argentina: 09:30 h
    • Brasil: 09:30 h
    • Mexico: 07:30 h

    TELEXORNAL MEDIODÍA

    Presentan Marta Darriba e Sevi Martínez.
    • Galicia: 15:30 h
    • GMT: 13:30 h
    • Argentina: 10:30 h
    • Brasil: 10:30 h
    • Mexico: 08:30 h

    TELEXORNAL DEPORTES MEDIODÍA: TELEXORNAL DEPORTES MEDIODÍA 03.08.2021

    Información deportiva a cargo de Terio Carrera.
    • Galicia: 15:30 h
    • GMT: 13:30 h
    • Argentina: 10:30 h
    • Brasil: 10:30 h
    • Mexico: 08:30 h

    TELEXORNAL DEPORTES MEDIODÍA: TELEXORNAL DEPORTES MEDIODÍA 03.08.2021

    Información deportiva a cargo de Terio Carrera.
    • Galicia: 15:30 h
    • GMT: 13:30 h
    • Argentina: 10:30 h
    • Brasil: 10:30 h
    • Mexico: 08:30 h

    REPORTAXES E ENTREVISTAS DEPORTES: Olímpicos 21. Javier Gómez Noya

    • Galicia: 15:30 h
    • GMT: 13:30 h
    • Argentina: 10:30 h
    • Brasil: 10:30 h
    • Mexico: 08:30 h

    REPORTAXES E ENTREVISTAS DEPORTES: Olímpicos 21. Javier Gómez Noya

    • Galicia: 15:40 h
    • GMT: 13:40 h
    • Argentina: 10:40 h
    • Brasil: 10:40 h
    • Mexico: 08:40 h

    O TEMPO

    • Galicia: 15:40 h
    • GMT: 13:40 h
    • Argentina: 10:40 h
    • Brasil: 10:40 h
    • Mexico: 08:40 h

    O TEMPO

    • Galicia: 15:45 h
    • GMT: 13:45 h
    • Argentina: 10:45 h
    • Brasil: 10:45 h
    • Mexico: 08:45 h

    QUEN ANDA AÍ

    Magazine divertido e participativo presentado por Roberto Vilar e Rodrigo Vázquez.
    • Galicia: 15:45 h
    • GMT: 13:45 h
    • Argentina: 10:45 h
    • Brasil: 10:45 h
    • Mexico: 08:45 h

    QUEN ANDA AÍ

    Magazine divertido e participativo presentado por Roberto Vilar e Rodrigo Vázquez.
    • Galicia: 18:00 h
    • GMT: 16:00 h
    • Argentina: 13:00 h
    • Brasil: 13:00 h
    • Mexico: 11:00 h

    TI VERÁS

    Concurso presentado por Rodrigo Vázquez en que cada día unha parella de concursantes opta a gañar un premio de ata 50.000 euros.
    • Galicia: 18:00 h
    • GMT: 16:00 h
    • Argentina: 13:00 h
    • Brasil: 13:00 h
    • Mexico: 11:00 h

    TI VERÁS

    Concurso presentado por Rodrigo Vázquez en que cada día unha parella de concursantes opta a gañar un premio de ata 50.000 euros.
    • Galicia: 19:00 h
    • GMT: 17:00 h
    • Argentina: 14:00 h
    • Brasil: 14:00 h
    • Mexico: 12:00 h

    PRATOS COMBINADOS: Telecallos

    Comedia que retrata a vida cotiá da familia Pereira á fronte do Bar Suízo. A proliferación de negocios que serven a domicilio pizzas, tortillas ou comida chinesa está a facer dano nun bar tradicional como é o de Miro. E se os callos do bar Suízo contan cunha xusta sona por que non ofrecer un servizo semellante? Así nace 'Telecallos'.
    • Galicia: 19:00 h
    • GMT: 17:00 h
    • Argentina: 14:00 h
    • Brasil: 14:00 h
    • Mexico: 12:00 h

    PRATOS COMBINADOS: Telecallos

    Comedia que retrata a vida cotiá da familia Pereira á fronte do Bar Suízo. A proliferación de negocios que serven a domicilio pizzas, tortillas ou comida chinesa está a facer dano nun bar tradicional como é o de Miro. E se os callos do bar Suízo contan cunha xusta sona por que non ofrecer un servizo semellante? Así nace 'Telecallos'.
    • Galicia: 19:30 h
    • GMT: 17:30 h
    • Argentina: 14:30 h
    • Brasil: 14:30 h
    • Mexico: 12:30 h

    PRATOS COMBINADOS: A Mili de Miro

    Comedia que retrata a vida cotiá da familia Pereira á fronte do Bar Suízo. Miro recibe unha sorprendente carta en que o reclaman para a súa incorporación ao servicio militar, que xa cumpríu hai case 30 anos. Miro non pensa nun erro administrativo, senón en que fixo algo mal, polo que o obrigan a repetir a mili.
    • Galicia: 19:30 h
    • GMT: 17:30 h
    • Argentina: 14:30 h
    • Brasil: 14:30 h
    • Mexico: 12:30 h

    PRATOS COMBINADOS: A Mili de Miro

    Comedia que retrata a vida cotiá da familia Pereira á fronte do Bar Suízo. Miro recibe unha sorprendente carta en que o reclaman para a súa incorporación ao servicio militar, que xa cumpríu hai case 30 anos. Miro non pensa nun erro administrativo, senón en que fixo algo mal, polo que o obrigan a repetir a mili.
    • Galicia: 20:00 h
    • GMT: 18:00 h
    • Argentina: 15:00 h
    • Brasil: 15:00 h
    • Mexico: 13:00 h

    ZONA HUMOR: ZONA HUMOR 4

    Programa que ten como obxectivo a risa a cachón e tamén descubrir moitas ideas para todas as cousas que se poden facer este verán.
    • Galicia: 20:00 h
    • GMT: 18:00 h
    • Argentina: 15:00 h
    • Brasil: 15:00 h
    • Mexico: 13:00 h

    ZONA HUMOR: ZONA HUMOR 4

    Programa que ten como obxectivo a risa a cachón e tamén descubrir moitas ideas para todas as cousas que se poden facer este verán.
    • Galicia: 20:25 h
    • GMT: 18:25 h
    • Argentina: 15:25 h
    • Brasil: 15:25 h
    • Mexico: 13:25 h

    TELEXORNAL SERÁN

    Presentan Carlos Amado e Raquel Domínguez. Antonio Mosquera encárgase da información deportiva.
    • Galicia: 20:25 h
    • GMT: 18:25 h
    • Argentina: 15:25 h
    • Brasil: 15:25 h
    • Mexico: 13:25 h

    TELEXORNAL SERÁN

    Presentan Carlos Amado e Raquel Domínguez. Antonio Mosquera encárgase da información deportiva.
    • Galicia: 21:40 h
    • GMT: 19:40 h
    • Argentina: 16:40 h
    • Brasil: 16:40 h
    • Mexico: 14:40 h

    DEPORTES SERÁN: DEPORTES SERÁN 03.08.2021

    • Galicia: 21:40 h
    • GMT: 19:40 h
    • Argentina: 16:40 h
    • Brasil: 16:40 h
    • Mexico: 14:40 h

    DEPORTES SERÁN: DEPORTES SERÁN 03.08.2021

    • Galicia: 21:40 h
    • GMT: 19:40 h
    • Argentina: 16:40 h
    • Brasil: 16:40 h
    • Mexico: 14:40 h

    REPORTAXES E ENTREVISTAS DEPORTES: OLIMPICOS 22 DESIRÉE VILA

    • Galicia: 21:40 h
    • GMT: 19:40 h
    • Argentina: 16:40 h
    • Brasil: 16:40 h
    • Mexico: 14:40 h

    REPORTAXES E ENTREVISTAS DEPORTES: OLIMPICOS 22 DESIRÉE VILA

    • Galicia: 21:45 h
    • GMT: 19:45 h
    • Argentina: 16:45 h
    • Brasil: 16:45 h
    • Mexico: 14:45 h

    O TEMPO

    • Galicia: 21:45 h
    • GMT: 19:45 h
    • Argentina: 16:45 h
    • Brasil: 16:45 h
    • Mexico: 14:45 h

    O TEMPO

    • Galicia: 21:55 h
    • GMT: 19:55 h
    • Argentina: 16:55 h
    • Brasil: 16:55 h
    • Mexico: 14:55 h

    QUEN ANDA AÍ

    Magazine divertido e participativo presentado por Roberto Vilar e Rodrigo Vázquez.
    • Galicia: 21:55 h
    • GMT: 19:55 h
    • Argentina: 16:55 h
    • Brasil: 16:55 h
    • Mexico: 14:55 h

    QUEN ANDA AÍ

    Magazine divertido e participativo presentado por Roberto Vilar e Rodrigo Vázquez.
    • Galicia: 00:05 h
    • GMT: 22:05 h
    • Argentina: 19:05 h
    • Brasil: 19:05 h
    • Mexico: 17:05 h

    ATA A COCIÑA: ATA A COCIÑA 22

    O chef Daniel Guzmán presenta cada día receitas orixinais, auténticos desafíos para os espectadores.
    • Galicia: 00:05 h
    • GMT: 22:05 h
    • Argentina: 19:05 h
    • Brasil: 19:05 h
    • Mexico: 17:05 h

    ATA A COCIÑA: ATA A COCIÑA 22

    O chef Daniel Guzmán presenta cada día receitas orixinais, auténticos desafíos para os espectadores.
    • Galicia: 00:25 h
    • GMT: 22:25 h
    • Argentina: 19:25 h
    • Brasil: 19:25 h
    • Mexico: 17:25 h

    ZONA HUMOR: ZONA HUMOR 4

    Programa que ten como obxectivo a risa a cachón e tamén descubrir moitas ideas para todas as cousas que se poden facer este verán.
    • Galicia: 00:25 h
    • GMT: 22:25 h
    • Argentina: 19:25 h
    • Brasil: 19:25 h
    • Mexico: 17:25 h

    ZONA HUMOR: ZONA HUMOR 4

    Programa que ten como obxectivo a risa a cachón e tamén descubrir moitas ideas para todas as cousas que se poden facer este verán.
    • Galicia: 01:00 h
    • GMT: 23:00 h
    • Argentina: 20:00 h
    • Brasil: 20:00 h
    • Mexico: 18:00 h

    GALICIA NOTICIAS MAÑÁ

    Presenta Eduardo Herrero.
    • Galicia: 01:00 h
    • GMT: 23:00 h
    • Argentina: 20:00 h
    • Brasil: 20:00 h
    • Mexico: 18:00 h

    GALICIA NOTICIAS MAÑÁ

    Presenta Eduardo Herrero.
    • Galicia: 01:30 h
    • GMT: 23:30 h
    • Argentina: 20:30 h
    • Brasil: 20:30 h
    • Mexico: 18:30 h

    TELEXORNAL SERÁN

    Presentan Carlos Amado e Raquel Domínguez. Antonio Mosquera encárgase da información deportiva.
    • Galicia: 01:30 h
    • GMT: 23:30 h
    • Argentina: 20:30 h
    • Brasil: 20:30 h
    • Mexico: 18:30 h

    TELEXORNAL SERÁN

    Presentan Carlos Amado e Raquel Domínguez. Antonio Mosquera encárgase da información deportiva.
    • Galicia: 02:45 h
    • GMT: 00:45 h
    • Argentina: 21:45 h
    • Brasil: 21:45 h
    • Mexico: 19:45 h

    O TEMPO

    • Galicia: 02:45 h
    • GMT: 00:45 h
    • Argentina: 21:45 h
    • Brasil: 21:45 h
    • Mexico: 19:45 h

    O TEMPO

    • Galicia: 02:55 h
    • GMT: 00:55 h
    • Argentina: 21:55 h
    • Brasil: 21:55 h
    • Mexico: 19:55 h

    ATRÁPAME SE PODES: ATRÁPAME SE PODES 28

    Presentado por Paco Lodeiro, este concurso de preguntas e respostas convidará o espectador a xogar desde a casa e daralles aos concursantes a posibilidade de gañar importantes premios.
    • Galicia: 02:55 h
    • GMT: 00:55 h
    • Argentina: 21:55 h
    • Brasil: 21:55 h
    • Mexico: 19:55 h

    ATRÁPAME SE PODES: ATRÁPAME SE PODES 28

    Presentado por Paco Lodeiro, este concurso de preguntas e respostas convidará o espectador a xogar desde a casa e daralles aos concursantes a posibilidade de gañar importantes premios.
    • Galicia: 03:35 h
    • GMT: 01:35 h
    • Argentina: 22:35 h
    • Brasil: 22:35 h
    • Mexico: 20:35 h

    CASAMOS: A HISTORIA DE AMOR DE ANA E LUIS

    As vodas máis románticas, divertidas, curiosas e entrañables volven achegarse ás pantallas da Galega. En cada unha destas entregas verán a ilusión de moitas parellas de noivos que deciden celebrar o seu enlace, as particularidades de cada noivado, as declaracións de amor máis románticas, os nervios dos preparativos nupciais, as opinións e desexos de amigos e familiares, as expectativas, conflitos e ilusións dos noivos protagonistas.
    • Galicia: 03:35 h
    • GMT: 01:35 h
    • Argentina: 22:35 h
    • Brasil: 22:35 h
    • Mexico: 20:35 h

    CASAMOS: A HISTORIA DE AMOR DE ANA E LUIS

    As vodas máis románticas, divertidas, curiosas e entrañables volven achegarse ás pantallas da Galega. En cada unha destas entregas verán a ilusión de moitas parellas de noivos que deciden celebrar o seu enlace, as particularidades de cada noivado, as declaracións de amor máis románticas, os nervios dos preparativos nupciais, as opinións e desexos de amigos e familiares, as expectativas, conflitos e ilusións dos noivos protagonistas.
    • Galicia: 04:35 h
    • GMT: 02:35 h
    • Argentina: 23:35 h
    • Brasil: 23:35 h
    • Mexico: 21:35 h

    CASAMOS!: CASAMOS! HISTORIAS DE AMOR (RESUMO 9ª TEMPORADA)

    As vodas máis románticas, divertidas, curiosas e entrañables asomaranse co programa “Casamos!". En cada unha das entregas, os espectadores verán a ilusión de parellas de noivos que deciden celebrar o seu enlace, as particularidades de cada noivado.
    • Galicia: 04:35 h
    • GMT: 02:35 h
    • Argentina: 23:35 h
    • Brasil: 23:35 h
    • Mexico: 21:35 h

    CASAMOS!: CASAMOS! HISTORIAS DE AMOR (RESUMO 9ª TEMPORADA)

    As vodas máis románticas, divertidas, curiosas e entrañables asomaranse co programa “Casamos!". En cada unha das entregas, os espectadores verán a ilusión de parellas de noivos que deciden celebrar o seu enlace, as particularidades de cada noivado.
    • Galicia: 05:30 h
    • GMT: 03:30 h
    • Argentina: 00:30 h
    • Brasil: 00:30 h
    • Mexico: 22:30 h

    FACENDO AS AMÉRICAS: Claudia Argüelles

    A TVG segue o rastro de galegos ilustres, cuxas vidas ao outro lado do Atlántico son sobresaíntes. En cada edición, as presentadoras Estíbaliz Veiga e Ana Feijóo achéganse un persoeiro asentado nun país do continente americano, cunha ampla traxectoria vital e profesional. 'Facendo as Américas' falará esta tarde coas galegas que rexentan a cadea hoteleira máis importante da Arxentina.
    • Galicia: 05:30 h
    • GMT: 03:30 h
    • Argentina: 00:30 h
    • Brasil: 00:30 h
    • Mexico: 22:30 h

    FACENDO AS AMÉRICAS: Claudia Argüelles

    A TVG segue o rastro de galegos ilustres, cuxas vidas ao outro lado do Atlántico son sobresaíntes. En cada edición, as presentadoras Estíbaliz Veiga e Ana Feijóo achéganse un persoeiro asentado nun país do continente americano, cunha ampla traxectoria vital e profesional. 'Facendo as Américas' falará esta tarde coas galegas que rexentan a cadea hoteleira máis importante da Arxentina.
    • Galicia: 06:55 h
    • GMT: 04:55 h
    • Argentina: 01:55 h
    • Brasil: 01:55 h
    • Mexico: 23:55 h

    A REVISTA

    Presenta Loly Gómez. Inclúe "Adiantos Informativos". O programa coñecerá en Fene propostas para un verán activo e falará cun coleccionista valdeorrés que ten máis dun milleiro de cámaras de fotos.
    • Galicia: 06:55 h
    • GMT: 04:55 h
    • Argentina: 01:55 h
    • Brasil: 01:55 h
    • Mexico: 23:55 h

    A REVISTA

    Presenta Loly Gómez. Inclúe "Adiantos Informativos". O programa coñecerá en Fene propostas para un verán activo e falará cun coleccionista valdeorrés que ten máis dun milleiro de cámaras de fotos.