CRTVG

Buscar

Programación

    • Galicia: 08:00 h
    • GMT: 06:00 h
    • Argentina: 03:00 h
    • Brasil: 03:00 h
    • Mexico: 01:00 h

    FACENDO AS AMÉRICAS: Juan Salgado

    A TVG segue o rastro de galegos ilustres, cuxas vidas ao outro lado do Atlántico son sobresaíntes. En cada edición, as presentadoras Estíbaliz Veiga e Ana Feijóo achéganse un persoeiro asentado nun país do continente americano, cunha ampla traxectoria vital e profesional. 'Facendo as Américas' coñecerá esta semana a historia de Juan Salgado, presidente da empresa de transporte urbano con máis autobuses de toda América Latina.
    • Galicia: 08:55 h
    • GMT: 06:55 h
    • Argentina: 03:55 h
    • Brasil: 03:55 h
    • Mexico: 01:55 h

    MALICIA NOTICIAS: MALICIA NOTICIAS 488

    Programa comandado por Lucía Veiga, acompañado dos 'maliciosos' Noelia Rey, Pepe Capelán, Antonio Mosquera, Belén Vara, David Perdomo, Trisha Fernández, Fran Cañotas e Miguel Mandayo, que lle dan unha volta, en clave de humor, á actualidade diaria.
    • Galicia: 09:30 h
    • GMT: 07:30 h
    • Argentina: 04:30 h
    • Brasil: 04:30 h
    • Mexico: 02:30 h

    A NEVE: A NEVE IV 251

    • Galicia: 10:00 h
    • GMT: 08:00 h
    • Argentina: 05:00 h
    • Brasil: 05:00 h
    • Mexico: 03:00 h

    SANTA MISA: SANTA MISA V 319

    • Galicia: 10:30 h
    • GMT: 08:30 h
    • Argentina: 05:30 h
    • Brasil: 05:30 h
    • Mexico: 03:30 h

    BOS DÍAS FIN DE SEMANA: BOS DÍAS FIN DE SEMANA (DOMINGO) 29.01.2023

    Presenta Chus Tanoira.
    • Galicia: 11:00 h
    • GMT: 09:00 h
    • Argentina: 06:00 h
    • Brasil: 06:00 h
    • Mexico: 04:00 h

    PARLAMENTO: PARLAMENTO 1074

    Espazo semanal de información política e parlamentaria de Galicia.
    • Galicia: 11:30 h
    • GMT: 09:30 h
    • Argentina: 06:30 h
    • Brasil: 06:30 h
    • Mexico: 04:30 h

    ZIGZAG

    Programa que lles achega aos espectadores galegos toda a actualidade cultural, presentado por Pilar G. Rego (de luns a venres) e María Solar (fin de semana).
    • Galicia: 11:55 h
    • GMT: 09:55 h
    • Argentina: 06:55 h
    • Brasil: 06:55 h
    • Mexico: 04:55 h

    VIVIR AQUÍ: VIVIR AQUÍ (FIN DE SEMANA) 122

    Programa de reportaxes.
    • Galicia: 12:15 h
    • GMT: 10:15 h
    • Argentina: 07:15 h
    • Brasil: 07:15 h
    • Mexico: 05:15 h

    Programa

    • Galicia: 12:45 h
    • GMT: 10:45 h
    • Argentina: 07:45 h
    • Brasil: 07:45 h
    • Mexico: 05:45 h

    VIVIR O MAR: VIVIR O MAR 1101

    Programa especializado no sector pesqueiro galego. Entre os seus obxectivos principais está a análise dos novos aspectos e retos da economía que xira en torno ao mar.
    • Galicia: 13:10 h
    • GMT: 11:10 h
    • Argentina: 08:10 h
    • Brasil: 08:10 h
    • Mexico: 06:10 h

    GALICIA NOTICIAS FIN DE SEMANA: GALICIA NOTICIAS FIN DE SEMANA 29.01.2023

    Presenta Chus Tanoira.
    • Galicia: 14:25 h
    • GMT: 12:25 h
    • Argentina: 09:25 h
    • Brasil: 09:25 h
    • Mexico: 07:25 h

    TELEXORNAL MEDIODÍA FIN DE SEMANA

    Presentan Irene Lourido e Alberto Mancebo. Tomás Alonso encárgase da información deportiva.
    • Galicia: 15:30 h
    • GMT: 13:30 h
    • Argentina: 10:30 h
    • Brasil: 10:30 h
    • Mexico: 08:30 h

    O TEMPO: O TEMPO MEDIODÍA FIN DE SEMANA 29.01.2023

    • Galicia: 15:45 h
    • GMT: 13:45 h
    • Argentina: 10:45 h
    • Brasil: 10:45 h
    • Mexico: 08:45 h

    SANTA MISA: SANTA MISA V 319

    • Galicia: 16:15 h
    • GMT: 14:15 h
    • Argentina: 11:15 h
    • Brasil: 11:15 h
    • Mexico: 09:15 h

    NACER DE NOVO: NACER DE NOVO 1848

    Espazo dedicado á igrexa evanxélica que presenta Xaime Fernández Garrido. Inclúe entrevistas e reportaxes.
    • Galicia: 16:30 h
    • GMT: 14:30 h
    • Argentina: 11:30 h
    • Brasil: 11:30 h
    • Mexico: 09:30 h

    POLO CAMIÑO DA FE: POLO CAMIÑO DA FE 467

    Programa relixioso.
    • Galicia: 16:50 h
    • GMT: 14:50 h
    • Argentina: 11:50 h
    • Brasil: 11:50 h
    • Mexico: 09:50 h

    INIMITABLES: A Roda

    Presentado por Arturo Fernández, o programa conta coas mellores formacións galegas, achega conversas cos músicos e cantantes sobre curiosidades das letras das cancións que interpretarán, a maneira en que adaptaron os temas ou divertidas anécdotas.
    • Galicia: 18:05 h
    • GMT: 16:05 h
    • Argentina: 13:05 h
    • Brasil: 13:05 h
    • Mexico: 11:05 h

    LAND ROBER TUNAI SHOW BIS: LAND ROBER TUNAI SHOW BIS 191

    • Galicia: 19:45 h
    • GMT: 17:45 h
    • Argentina: 14:45 h
    • Brasil: 14:45 h
    • Mexico: 12:45 h

    LUAR 30 ANOS. ONDE EMPEZOU TODO: LUAR 30 ANOS. ONDE EMPEZOU TODO 17

    Programa que percorrerá os momentos máis memorables das tres décadas do mítico programa. Veranse tamén os inicios de moitos artistas que logo se converteron en estrelas.
    • Galicia: 20:55 h
    • GMT: 18:55 h
    • Argentina: 15:55 h
    • Brasil: 15:55 h
    • Mexico: 13:55 h

    TELEXORNAL SERÁN FIN DE SEMANA

    Presentan Irene Lourido e Alberto Mancebo. Tomás Alonso encárgase da información deportiva.
    • Galicia: 21:25 h
    • GMT: 19:25 h
    • Argentina: 16:25 h
    • Brasil: 16:25 h
    • Mexico: 14:25 h

    Programa

    • Galicia: 21:50 h
    • GMT: 19:50 h
    • Argentina: 16:50 h
    • Brasil: 16:50 h
    • Mexico: 14:50 h

    O TEMPO: O TEMPO SERÁN FIN DE SEMANA 29.01.2023

    • Galicia: 22:00 h
    • GMT: 20:00 h
    • Argentina: 17:00 h
    • Brasil: 17:00 h
    • Mexico: 15:00 h

    LEMBRANDO A GALICIA X: PARA LEMBRAR TRAMITACIONS

    • Galicia: 22:30 h
    • GMT: 20:30 h
    • Argentina: 17:30 h
    • Brasil: 17:30 h
    • Mexico: 15:30 h

    FACENDO AS AMÉRICAS: Juan Alvite

    A TVG segue o rastro de galegos ilustres, cuxas vidas ao outro lado do Atlántico son sobresaíntes. En cada edición, as presentadoras Estíbaliz Veiga e Ana Feijóo achéganse un persoeiro asentado nun país do continente americano, cunha ampla traxectoria vital e profesional. O programa visita hoxe o Río de Xaneiro, onde se estableceu o empresario hoteleiro galego Juan Alvite.
    • Galicia: 23:25 h
    • GMT: 21:25 h
    • Argentina: 18:25 h
    • Brasil: 18:25 h
    • Mexico: 16:25 h

    MALO SERÁ!

    Presentado por Marta Doviro, espectáculo que leva todo o que rodea a televisión aos teatros das cidades e vilas de toda Galicia. Trátase dunha sucesión de sketchs cómicos, acompañados por unha banda de música en directo, e coas grandes estrelas da comedia do noso país como protagonistas. Os actores Pedro Brandariz e Estíbaliz Veiga, convidados especiais do 'Malo será!', desde o Auditorio de Ribadeo. Os espectadores serán testemuña dun interrogatorio e mesmo dunha proba de recoñecemento un tanto artística, e
    • Galicia: 00:25 h
    • GMT: 22:25 h
    • Argentina: 19:25 h
    • Brasil: 19:25 h
    • Mexico: 17:25 h

    GALICIA NOTICIAS FIN DE SEMANA: GALICIA NOTICIAS FIN DE SEMANA 29.01.2023

    Presenta Chus Tanoira.
    • Galicia: 01:30 h
    • GMT: 23:30 h
    • Argentina: 20:30 h
    • Brasil: 20:30 h
    • Mexico: 18:30 h

    TELEXORNAL SERÁN FIN DE SEMANA

    Presentan Irene Lourido e Alberto Mancebo. Tomás Alonso encárgase da información deportiva.
    • Galicia: 02:20 h
    • GMT: 00:20 h
    • Argentina: 21:20 h
    • Brasil: 21:20 h
    • Mexico: 19:20 h

    O TEMPO: O TEMPO SERÁN FIN DE SEMANA 29.01.2023

    • Galicia: 02:30 h
    • GMT: 00:30 h
    • Argentina: 21:30 h
    • Brasil: 21:30 h
    • Mexico: 19:30 h

    ATRÁPAME SE PODES: ATRÁPAME SE PODES VII 407

    Presentado por Paco Lodeiro, este concurso de preguntas e respostas convida o espectador a xogar desde a casa e dálles aos concursantes a posibilidade de gañar importantes premios. Ainoa, de Carballo; Domingo, de Fisterra; Nati, de Celanova; Ana, de Castrelo de Miño, e Manu, de Viveiro, gozan da súa cuarta participación no 'Atrápame'. O bote do concurso ascende a 67.600 €.
    • Galicia: 03:00 h
    • GMT: 01:00 h
    • Argentina: 22:00 h
    • Brasil: 22:00 h
    • Mexico: 20:00 h

    MALICIA NOTICIAS: MALICIA NOTICIAS 489

    Programa comandado por Lucía Veiga, acompañado dos 'maliciosos' Noelia Rey, Pepe Capelán, Antonio Mosquera, Belén Vara, David Perdomo, Trisha Fernández, Fran Cañotas e Miguel Mandayo, que lle dan unha volta, en clave de humor, á actualidade diaria.
    • Galicia: 03:30 h
    • GMT: 01:30 h
    • Argentina: 22:30 h
    • Brasil: 22:30 h
    • Mexico: 20:30 h

    VECIÑ@S: VECIÑ@S 9

    Programa de entretemento onde están presentes o humor e os sentimentos. Cada semana reflectirá aspectos variados da convivencia que se desenvolve no ámbito de singulares comunidades de veciños.
    • Galicia: 04:30 h
    • GMT: 02:30 h
    • Argentina: 23:30 h
    • Brasil: 23:30 h
    • Mexico: 21:30 h

    INCOMBUSTIBLES: INCOMBUSTIBLE 12

    Magazine interxeracional que atende os intereses dos maiores desde unha óptica desenfadada e inclusiva. Os actores Teté Delgado, Manolo Botana e Luísa Veira conducen un show que pretende apoderar a vellez como un factor positivo e alentar a cada persoa a desenvolver o seu proxecto vital máis alá da xubilación.
    • Galicia: 05:25 h
    • GMT: 03:25 h
    • Argentina: 00:25 h
    • Brasil: 00:25 h
    • Mexico: 22:25 h

    GALICIA DE 20 A 20. A CÁPSULA DO TEMPO: 'GALICIA DE 20 A 20. A CÁPSULA DO TEMPO - ARTES'

    Serie documental que lles propón aos espectadores da TVG mergullarse nunha época apaixonante: a Galicia de hai un século. Da man de expertos, o programa construirá un relato fiel da sociedade, a política, a economía e a cultura dos anos 20
    • Galicia: 06:10 h
    • GMT: 04:10 h
    • Argentina: 01:10 h
    • Brasil: 01:10 h
    • Mexico: 23:10 h

    GALICIA NOTICIAS FIN DE SEMANA: GALICIA NOTICIAS FIN DE SEMANA 29.01.2023

    Presenta Chus Tanoira.