CRTVG

Buscar

Estache bo!

Guiso de año

10/12/2019 11:30 h

Ingredientes:

Año en anacos, pataca, batata, 1 cenoria, cogumelos, chícharos 1 coulleriña de romeu , 1 culleriña de tomiño, 1 culleriña de comiño, 6 olivas negras, 2 dentes de allo, 1 cebola, fariña para rebozar o año, 1 tomate, 1 culleriña de pemento doce, 1 vaso de viño branco e 1 sobre de azafrán.

Elaboración:

Salpementamos o año, enfariñamos e douramos nunha tarteira co fondo de aceite. Engadimos a cebola moi picadiña e dous dentes de allo. Cando estea pochadiña metemos o tomate relado e cocemos uns minutos. Engadimos as especias, as olivas e o vaso de godello e un vaso de auga ou caldo. Cocemos 20 minutos a lume baixo ca tarteira tapada. Engadimos a pataca e a batata e cando estea cocida temos o guiso feito.

Envía o teu comentario!.
Para poder comentar esta entrada debes estar rexistrado.
Introduce o teu usuario e contrasinal aquí

Atopar capítulo por: