CRTVG

Buscar

Envasar, reciclar ou doar son as solucións á comida sobrante destes días

Publicado o 26/12/2019 15:20

Nadal días de excesos e gastos que se triplican no caso dos alimentos. Bandexas de doces irredutibles que duran ata xaneiro, carnes ou mariscos que non somos quen de consumir. Un terzo deses alimentos irán parar ao lixo. Reducir os desperdicios comeza por unha boa compra.

Di o último informe do Ministerio de Agricultura, Pesca e Alimentación que no último ano tiramos 1.338 millóns de toneladas de comida. E case a metade dese desperdicio, un 42%, prodúcimolo nos nosos fogares. Pero como reducilo en pleno Nadal?

Posibilidades, moitas. Tamén vale agudizar o enxeño.

As opcións, xa ven, son diversas, a primeira, por que non? Usar o sentido común.

Envía o teu comentario!
Para poder comentar esta entrada debes estar rexistrado.
Introduce o teu usuario e contrasinal aquí

Noticias web

26/12/2019