CRTVG

Buscar

Estache bo!

Pescada rechea de berberechos

06/04/2020 11:00 h

Ingredientes:

1 pescada, 500 gramos de berberechos, 2 patacas, 2 cebolas, 2 dentes de allo, 1 cuncha de fariña, 1 vaso de viño branco, 1 folla de loureiro, caldo de peixe e aceite de oliva

Elaboración:

Abrimos os berberechos cun pouco de viño e unha folla de loureiro. Facemos un caldo coa espiña e coa cabeza da pescada e engadimos a auga dos berberechos. Cocemos dúas patacas en auga salgada, nunha tixola rustrimos a cebola e o allo, engadimos a fariña, o viño branco e o caldo de peixe. Rechemaos a pescada cós berberechos e pechámola co fío. Forneamos 15 minutos a 200º e listo para comer.

Envía o teu comentario!.
Para poder comentar esta entrada debes estar rexistrado.
Introduce o teu usuario e contrasinal aquí

Atopar capítulo por: