CRTVG

Buscar

Estache bo!

Patacas recheas de carne

12/11/2019 11:30 h

Ingredientes:

3  patacas, 300 grs. de carne picada, 1 chourizo criollo, 1 cebola, 1 cabaciña, 1/2 cunca de tomate, queixo relado, 1 culler de ourego, perexil, sal e pementa e aceite de oliva.

Elaboración:

Cocemos a lume baixo as patacas lavadas e sen pelas en auga con sal ata que estean lixeiramente brandas. Por outro lado picamos a cebola en anacos pequenos e dourámola nunha tixola. Engadímoslle a carne o chourizo esmiuzado e a cabaciña. Refogamos todo ata que a carne estea lista. Salgamos, engadimos ourego, tomiño e o tomate. Remexemos uns 3 minutos e reservamos. Cando as patacas estean listas, abrímolas pola metade e baleirámolas cun saca bocados ou culler; incorporamos a carne , enchemos as patacas e poñémoslle queixo relado por enriba. Gratinamos ata que o queixo quede dourado e listo para comer!

Envía o teu comentario!.
Para poder comentar esta entrada debes estar rexistrado.
Introduce o teu usuario e contrasinal aquí

Atopar capítulo por: