CRTVG

Buscar

Estache bo!

Crema de verduras

21/01/2020 11:30 h

INGREDIENTES:

- 1//2 CABAZA

- 1 PATACA

- 3 CENORIAS

- 1 CEBOLA

- 1 CABACIÑA

- 1 ALLO PORRO

- 1 LISCO DE PAN

- 2 ANACOS DE CHOURIZO

- 1 LISCO DE TOUCIÑO

- CEBOLIÑO

- ACEITE DE OLIVA

- SAL

PARA O CALDO

- OSOS DE POLO

- ANACO DE XAMÓN

- ANACO DE TOUCIÑO

- ½ CHOURIZO

- 1 ALLO

 

ELABORACIÓN: Nunha pota facemos o caldo de polo e deixamos cocer a lume baixo durante unha hora aproximadamente. Noutra pota aromatizamos o aceite e deseguido engadimos as verduras. Por outra banda, nunha tixola torramos uns dados de pan cun chisco de aceite. Empratamos e listo para comer.

Envía o teu comentario!.
Para poder comentar esta entrada debes estar rexistrado.
Introduce o teu usuario e contrasinal aquí

Atopar capítulo por: