CRTVG

Buscar

Masa follada de tenreira con queixo e olivas negras

17/11/2017 - 11:00 h
Polo con mirabeis
16/11/2017
11:00 h
Guiso de costela con chícharos
15/11/2017
11:00 h
Fabas con coello
14/11/2017
11:00 h

A cociña de André

Horas de emisión:

Lu
  • 10:00 / 10:15
  • 12:15 / 12:30
Ma
  • 10:00 / 10:15
  • 12:15 / 12:30
Me
  • 10:00 / 10:15
  • 12:15 / 12:30
Xo
  • 10:00 / 10:15
  • 12:15 / 12:30
Ve
  • 10:00 / 10:15
  • 12:15 / 12:30
Sa
Do

Receitas do chef André Arzúa

Envía o teu comentario!
Para poder comentar esta entrada debes estar rexistrado.
Introduce o teu usuario e contrasinal aquí

A cociña de André á carta