CRTVG

Buscar

Estache bo!

Sopa de ameixas e xamón

21/10/2019 11:30 h

INGREDIENTES:

- 1 BARRA DE PAN

- 1⁄2 KG AMEIXAS

- 200 GR DE XAMÓN

- 4 DENTES DE ALLO

- 2 LITROS DE CALDO DE VERDURA

- ACEITE VIRXE EXTRA

- SAL

- PEREXIL

ELABORACIÓN: Cun coitelo de serra cortamos o pan e poñémolo a refogar nunha tixola cun pouco de aceite . Removémolo mentres se torran un pouco e despois coamos por enriba o caldo de verduras. Sazonamos e deixamos cocer durante 15 minutos Lavamos as ameixas e cocémolas ata que abran. Pelamos o allo, picámolos e poñémolos no morteiro, engadimos un pouco de sal e perexil e machucamos todo ben para incorporalo á sopa e volvemos quentar. Picamos o xamón, salteámolo e engadímolo á sopa.

Envía o teu comentario!.
Para poder comentar esta entrada debes estar rexistrado.
Introduce o teu usuario e contrasinal aquí

Atopar capítulo por: