CRTVG

Buscar

Estache bo!

Revolto de pisto con ovos e xamón

02/03/2020 11:30 h

INGREDIENTES:

- OVOS

- 150 GR DE XAMÓN CURADO

- ½ CEBOLA

- 1 MADA DE VERZA

- 1 CABACIÑA

- 1 TOMATE

- PAN PARA CAROCHOS

- SAL E PEMENTA

- OLIVAS NEGRAS

- 1 DENTE DE ALLO

- ACEITE DE OLIVA

- QUEIXO ARZUÁ ULLOA

 

ELABORACIÓN: Nunha tixola con aceite de oliva poñemos a rustrir a cebola, o dente de allo , a cabaciña e o tomate en dados sen sementes. Salpementamos e cando a verdura estea ao dente engadimos un pouco de queixo ás olivas negras e os grelos. Mesturamos ben. Nun cunco para facer o baño maría batemos moi pouco os ovos e engadimos as verduras, e sen parar de remexer facemos o revolto. Na bandexa do forno poñemos uns liscos de pan a torrar cun pouco de aceite de oliva 15 minutos a 180º. Empratamos e listo para comer.

Atopar capítulo por: