CRTVG

Buscar

Estache bo!

Espetadas de rapante

09/03/2020 11:30 h

INGREDIENTES:

- 2 RAPANTES LIMPOS

- 4 CHAMPIÑÓNS

- 8 TOMATES CEREIXA

- ACEITE

- 4 CEBOLIÑAS ENCURTIDAS

- 4 ESPETOS DE MADEIRA

- ENSALADA DE HERBA DOS CÓENGOS

- MAIZIÑOS FRITIDOS

 

SALSA:

- 200 ML. DE ACEITE

- 50 ML. DE VINAGRE

- 2 DENTES DE ALLO

- PERIXEL

- SAL E PEMENTA

 

ELABORACIÓN: Montamos os espetos cos liscos de rapante, o tomate, os champiñóns e as ceboliñas. Marcamos nunha grella e reservamos unha bandexa de forno. Mesturamos o aceite, o vinagre, o allo machucado o pirixel a sal e a pementa e Facemos a salsa que vertemos sobre os espetos. Co forno a 220 graos metemos os espeto uns 5 minutos. Aliñamos a ensalada de herbas dos cóengos. Empratamos… e listo para comer…!!!

Atopar capítulo por: