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Estache bo!

'Cordon Bleu' con lacón

04/03/2020 11:30 h

INGREDIENTES: 

- 4 FILETES FINOS DE TENREIRA GALEGA

- 4 LISCOS DE LACÓN COCIDO

- 4 LISCOS DE QUEIXO (CHEDDAR, GRUYERE, EDAM, ETC)

- PEMENTA E SAL

- ACEITE DE OLIVA VIRXE EXTRA

 

PARA O REBOZADO:

- 100 G. DE FARIÑA DE TRIGO

- 2 OVOS GRANDES 

-200 G. DE PAN RELADO

 

ACOMPAÑAMENTO:

- 4 PATACAS GALEGAS

- 3 DENTES DE ALLO 

- 1 PEMENTO VERDE OU DE PADRÓN/ AMARELO

 

ELABORACIÓN: Salpementamos os filetes e dispoñemos un lisco de queixo e outro de xamón e pechamos con outro filete. Pasámolos por fariña ovo e pan relado e fritimos en aceite de oliva. Pelamos a pataca e fritímola co pemento en tiras e os dentes de allo. Empratamos e listo para comer.

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