CRTVG

Buscar

Estache bo!

Sopa xuliana de galiña

24/01/2020 11:30 h

INGREDIENTES:

- 2 CENORIAS

- 1 CEBOLA

- 1 ALLOPORRO

- 1 RAMA DE APIO

- 1 CUNCA DE CHÍCHAROS

- ¼ COLIFLOR

- 150 GR. DE XAMÓN CURADO

- 1 CULLERADA DE MANTEIGA

- SAL E PEMENTA

- ACEITE DE OLIVA

- 2 LITROS DE CALDO DE GALIÑA

- UNHA PRESA DE AMÉNDOAS

 

ELABORACIÓN: Picamos en xuliana a cebola e o allo porro e rustrimos nunha tarteira con aceite de oliva e a manteiga, pasados 1o minutos engadimos o resto das verduras en xuliana e o xamón curado rustrimos un par de minutos máis e engadimos o caldo de galiña. Salpementamos e cocemos uns 25 minutos...empratamos e listo para comer…!!!!

Envía o teu comentario!.
Para poder comentar esta entrada debes estar rexistrado.
Introduce o teu usuario e contrasinal aquí

Atopar capítulo por: