CRTVG

Buscar

Estache bo!

'Paupiettes' de pavo con grelos e champiñóns

11/11/2019 11:30 h

INGREDIENTES:

- PEITUGA DE PAVO EN LISTOS FINOS

- 1 CEBOLA

- 100 GRAMOS DE CHAMPIÑÓNS

- 3 CULLERADAS DE QUEIXO DE UNTAR

- ACEITE DE OLIVA

- 2 CULLERADAS DE FROITOS SECOS

- GRELOS

- ½ VASO DE VIÑO RIBEIRO

- SAL E PEMENTA

- ½ VAMOS DE LEITE EVAPORADA.

ELABORACIÓN: Fileteamos a peituga e salpementámola. Nunha tixola con tres culleradas de aceite de oliva salteamos a metade da cebola e cando estea transparente, engadimos os cogomelos e os grelos previamente escalfados e reservamos. Na mesma tixola poñemos dúas culleradas de aceite e fritimos a cebola, poñemos o viño e o deixamos que evapore o alcohol . Engadimos o queixo e o leite, salpementamos e ligamos a salsa. Facemos as 'paupiettes' e pechámolas cuns escarvadentes, forneámolas ou marcámolas á prancha. Empratamos e listo para comer!

Atopar capítulo por: