CRTVG

Buscar

Estache bo!

Risoto de luras

13/11/2019 11:30 h

Ingredientes:

4 luras, 1/2 quilo de mexillóns, 1/2 ceboliña, 4 espárragos verdes, 4 cogomelos, 1 dente de allo, aceite de oliva, queixo curado, sal, pementa, 1/2 vaso de viño branco e 2 follas de loureiro.

Elaboración:

Salteamos a cebola e máis a lura. Salteamos os espárragos cós cogomelos e o allo. Abrimos os mexillóns con viño branco e máis dúas follas de loureiro. Refogamos todo e engadimos o arroz. Cociñamos durante 18 minutos mentres vamos incorporando o caldiño aos poucos. Empratamos e listo para comer!

Envía o teu comentario!.
Para poder comentar esta entrada debes estar rexistrado.
Introduce o teu usuario e contrasinal aquí

Atopar capítulo por: