CRTVG

Buscar

Xornadas de carne de boi de Allariz

Publicado o 13/10/2019 11:37

Pode confiar que nas xornadas de Allariz non lle van dar vaca vella por boi. Carlos Jose Xefe de cociña Casa Rural Vilaboa

Un cheiro e un sabor característico o do boi, protagonista dunha chea de receitas elaboradas con distinas partes do animal. Ignacio Canal Restaurante Bule Bule

As xornadas da carne de boi de Allariz naceron hai oito anos para poñer en valor as potencialidades locais recuperando razas autóctonas con pequenas explotacións e foron un éxito para o territorio e para o turismo.
 Alberto Fernández Xerente restaurante Boigorri e Carlos Jose Xefe de cociña Casa Rural Vilaboa

Uns 3.000 quilos de carne de boi autóctono se repartiron para estas xornadas que mañá rematan. Para quen goste, aínda ten tempo a probar.

Envía o teu comentario!
Para poder comentar esta entrada debes estar rexistrado.
Introduce o teu usuario e contrasinal aquí

Noticias web

13/10/2019